Fenrir Hundesport

Fenrir Hundesport ble startet av Åshild og Arvid Hagen i 2014. Begge har trent hund siden 1998 og har fungert som instruktør på en mengde brukshund relaterte kurs, i store deler av landet. Som instruktør opplevde Arvid stadig at kursdeltakerne manglet egnet treningsutstyr. Jungelen av utsalgssteder og nettbutikker som tilbyr treningsutstyr er voksende, og når «Ola og Kari» skaffet seg utstyr uten å vite hva de hadde bruk for, ble det ofte frustrerende for Arvid å fortelle "Ola og Kari" at utstyret de hadde kjøpt, ikke var særlig egnet. Av den grunn begynte han i 2007 å formidle salg av utstyr for en av landets første importører av IPO utstyr. Etter mye «frem og tilbake» med forskjellige importører, begynte Arvid så smått å produsere sporgjenstander, sporflagg og sporlinerutstyr til eget bruk, og da det begynte å komme forespørsler fra venner og bekjente, som ønsket å få laget «spesialtilpasset» utstyr, ble sortimentet utvidet og salg av utstyr som ble laget, kom i gang. Når salg av hundeutstyr startet ble det naturlig å tilby ett større utvalg av varer enn det Fenrir produserer selv. Av den grunn ble leverandøren Raddog kontaktet og Fenrir Hundesport lagererfører nå flere av deres produkter. De varene som ikke lagerføres kan selvfølgelig bestilles på forespørsel.


Fenrir Hundesports målgruppe er først og fremst hundeførere innen forskjellig hundesport. Vi ønsker å tilby et variert sortiment av forskjellig hundetreningsutstyr, fremfor å tilby et stort sortiment av generelt hundeutstyr. Fenrir Hundesport tilbyr også å «skreddersy» utstyr, utføre endringer på utstyr eller reparere slitt utstyr.  

 

Utover utstyr til hundetrenere, tilbyr Fenrir Hundesport leiebånd, turkobbel og halsbånd til små, mellomstore og store hunderaser.